top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraMarkéta Adamíková

Fakta o koučování 3 – Koučování vás může přiblížit k vašim cílům

Jak jsme vám slíbili, vracíme se i v tomto dílu k výzkumu efektivity koučování Seana O' Conora ze Sydney University.


Dalším parametrem, na který se zaměřil, bylo dosahování cílů. Asi to nevyvolá žádný poprask, protože koučování se velmi často zaměřuje právě na to, aby se klienti přiblížili ke své vizi a naplnili ty cíle, které jim dávají smysl.

Právě při koučování se věnuje velká pozornost nejen tomu, co může naplnění cílů přinést, ale i jednotlivým pokrokům klientů. Pokud klienti věnují pozornost milníkům a pokrokům na cestě ke svým cílům, mohou pak ještě více stavět na tom, co už jim v jejich životě či práci funguje a postupovat nejen rychleji, ale i sebevědoměji a jistěji.


A právě to, že vás koučování může přiblížit k vašim cílům, se konečně podařilo potvrdit i vědě. Celkově se naplňování cílů zlepšilo v průměru o 67, 4 % (oproti stejnému parametru před koučováním).


A pokroků si nevšimli jen klienti. Jak se změnila zpětná vazba z jejich okolí, se můžete dozvědět na tomto blogu už za 14 dnů.





Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Certifikační systém ICF v kostce

Vytvořila jsem pro vás přehlednou prezentaci, která poskytuje základní informace o certifikačním systému International Coaching Federation (ICF), jako jsou: - Podmínky pro získání certifikace ICF - As

Post: Blog2_Post
bottom of page