top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraMarkéta Adamíková

Jak podpořit zaměstnance v této době (březen 2021)

Rádi bychom dnes s vámi sdíleli výstup z naší online diskuze na téma "Jak podpořit zaměstnance v této době". Přímo s HR experty jsme prozkoumali, jaké hodnoty nám pomáhají udržet a podpořit sounáležitost zaměstnanců s firmou (jejich angažovanost a loajalitu) a které konkrétní nástroje se osvědčily v praxi. Víme, že v oblasti péče o zaměstnance málokdy funguje strategie "CopyPaste" a že to, co funguje v jedné společnosti, nemusí fungovat v druhé. Přesto věříme, že naše závěrečné shrnutí inspirací vám může být prospěšné. Můžete si ho třeba vyzkoušet, upravit podle toho, jak vám to funguje v praxi, a "ukotvit" to, co vám přinese radost, pokrok a časem i očekávané výsledky.



Že je toto téma velmi aktuální, potvrzuje i výzkum společnosti Microsoft, kterého se zúčastnilo více než 30 000 respondentů z 31 různých zemí. Tento výzkum odhaluje, že až 41 % zaměstnanců uvažuje o změně práce v letošním roce.

Doporučujeme se na chvilku zastavit u grafu, který nám ukazuje, že to nejsou jen manažeři, o jejichž well-being by měla firma pečovat.

Pokud vás téma péče o zaměstnance zajímá více, můžete se mi ozvat na ahoj@marketaadamikova.com a přidat se do naší uzavřené skupiny "Péče o zaměstnance" nebo s námi probrat strategii ve vaší firmě.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Certifikační systém ICF v kostce

Vytvořila jsem pro vás přehlednou prezentaci, která poskytuje základní informace o certifikačním systému International Coaching Federation (ICF), jako jsou: - Podmínky pro získání certifikace ICF - As

Post: Blog2_Post
bottom of page